Breed inzetbaar met professioneel inzicht

Interim management

U onderneemt succesvoller met een interimmanager van Interim Perspective aan uw zijde. Iemand die zich uitgebreid verdiept in de strategische aspecten van uw organisatie. Een gedreven professional die u voor korte of langere tijd bijstaat in de dagelijkse bedrijfsvoering. En er voor zorgt dat de beoogde strategische veranderingen worden doorgevoerd. Ook als u tijdelijke invulling zoekt voor een managementpositie bent u bij ons aan het goede adres.

In control
Interim Perspective helpt u als ondernemer meer grip te krijgen op de organisatie. Het doel is om de conditie van uw organisatie te verbeteren en deze te borgen voor de toekomst. Uiteraard werken wij nauw samen met u en uw medewerkers om het maximale resultaat te bereiken. Zo kunt u zich volledig richten op het leiden van uw onderneming.

Extra slagkracht
Een fulltime manager is niet altijd aan de orde, maar op gezette tijden wilt u wel beschikken over een interim specialist waar u op kunt bouwen. Die kan opschalen wanneer nodig, in uren en door de inzet van een collega met aanvullende competenties.

 

Jarenlange ervaring
Interim Perspective bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ieder met diepgaande kennis over specifieke bedrijfsprocessen. We bedienen ons van efficiënte tools, succesvolle roadmaps en combineren deze met operationele realisatiekracht.

Profiel van een IP adviseur
Kenmerkend voor de adviseur bij Interim Perspective is het streven naar kwaliteit, zonder het sluiten van compromissen. De adviseur is open, kritisch maar collegiaal. In het streven naar efficiëntie en optimalisatie, houdt hij de menselijke maat altijd in het oog. Hij weet hoofd- en bijzaken te scheiden, heeft een sterk analytisch vermogen, commercieel inzicht, brengt energie en is 24/7 uw ambassadeur.

Spreekt deze manier van werken u aan?
Nodig Peter Nagelkerke dan uit voor een 1-op-1 gesprek. Hij vertelt u graag meer over de toegevoegde waarde van Interim Perspective.

+31 6 5331 5906

contact@interim-perspective.nl