Breed inzetbaar met professioneel inzicht

Management coaching

Als manager in het bedrijfsleven word je geacht met visie en daadkracht je afdeling te leiden. Je ambieert een team dat goed en efficiënt samenwerkt. Maar hoe haal je het beste uit medewerkers? Hoe groei je als manager of ondernemer? De oplossing vind je bij Interim Perspective, hét bureau dat jou helpt een compleet beeld van jou als persoon te krijgen, om je vervolgens te kunnen ontwikkelen als mens én manager. Daarbij gebruiken we het Personalcolor Persoonlijkheidsprofiel als basis voor onze geaccrediteerde aanpak.

De kracht van Personalcolor
Individuele coaching is dé manier om meer uit jezelf te halen.
Hoe gaan we te werk? Allereerst ga je in gesprek met onze coach om doelstellingen vast te leggen. Vervolgens ga je aan de slag met het opstellen van je Personalcolor Persoonlijkheidsprofiel. Dit gebeurt online. Je ontvangt van ons een inlogcode, waarna je op je gemak de vragen kunt invullen. We verzoeken je deze vragen ook voor te leggen aan relaties in je zakelijke omgeving en privé omgeving. 

De 360graden aanpak laat zien hoe relaties uit je privé en zakelijk leven jou ervaren als mens en professional. Hiermee krijg je dus een volledig beeld van wat wij omschrijven als je ‘sociale vingerafdruk’.

Jouw voork(l)eursgedrag

De resultaten van jouw profiel worden beschreven in een persoonlijk rapport. In het rapport wordt gebruik gemaakt van 4 heldere basiskleuren met ieder hun eigen specifieke betekenis.
Dit zorgt ervoor dat jouw rapport eenvoudig te interpreteren en te gebruiken is. Iedereen heeft de 4 kleuren in zich. Alleen de mate en de intensiteit van de kleuren verschillen per persoon.

Door de kleurrijke rapportage krijg je inzicht in je eigen voork(l)eursgedrag; je sterke eigenschappen en mogelijke ontwikkelpunten. Je bewustwording wordt verder vergroot door de gesprekken die je voert met een professionele coach bij Interim Perspective. Met het verkregen inzicht kun je direct in de praktijk aan de slag. Evaluatie gesprekken met onze coach helpen je om vervolgstappen te zetten en de vastgestelde doelstelling te verwezenlijken.

PERSONALCOLOR

+31 6 5331 5906

contact@interim-perspective.nl