Breed inzetbaar met professioneel inzicht

lean six sigma

Interim Perspective hanteert bewezen methodieken om resultaat van organisaties continu te verbeteren. Bij ons nooit een oplossing ‘uit het boekje’; het zijn de adviseurs, met ruime management- ervaring in de sectoren haven, transport en logistiek, die ervoor zorgen dat de methode juist wordt toegepast. Uw bedrijf is daarmee verzekerd van een passende oplossing voor de korte én lange termijn, toegespitst op uw praktijk.

Uw mensen het kapitaal
Lean Six Sigma is één van de ‘instrumenten’ die wij al jaren met succes inzetten. De methode spitst zich toe op klantbeleving, klanttevredenheid, kostenvermindering en het inkorten van doorlooptijden. De kennis en kunde van uw medewerkers staat hierbij centraal.  

Geen momentopname
Lean Six Sigma heeft zich wereldwijd bewezen en wordt toegepast met aantoonbare en permanente verbetering van het bedrijfsresultaat. Het raamwerk van Lean Six Sigma zorgt dat organisaties structureel verbeterd worden.  De aanpak is erop gericht met een doordachte strategie zichtbare resultaten te boeken en de concurrent voortdurend een stap voor te zijn.

Essentie van ons verhaal
- Aanpak zorgt voor minder verspilling, lagere kosten en hogere            klanttevredenheid.
- Effectiviteit en efficiency van processen wordt vergroot.
- Continu verbetering in de eigen organisatie.
- Bedrijfsproblemen worden beter en blijvend opgelost.
- Terugverdieneffect van traject is altijd veelvoud van de                        investering.

Benieuwd wat Lean Six Sigma doet met uw bedrijfsresultaat?
Praat dan door met onze adviseur Peter Nagelkerke. Als ervaren bedrijfsadviseur is hij in bezit van de ‘Black Belt’. Peter is een professional met een goed begrip van de Lean Six Sigmafilosofie en de onderliggende principes. Uit de praktijk kan hij vertellen wat de mogelijkheden zijn om - samen met uw team - tot een verbetertraject te komen. Met als slotconclusie: “Het was de investering meer dan waard!”

Mail naar peter.nagelkerke@interim-perspective.nl of bel
06 - 53315906.

+31 6 5331 5906

contact@interim-perspective.nl