Structuur brengen in complexe processen

Werkwijze

Er lopen vele projecten binnen uw bedrijf. Het is bijna een uitdaging ze allemaal uit te voeren, daarbij de juiste prioriteiten te stellen of om simpelweg oplossingen te zien. Tegelijkertijd zult u ervaren dat u niet bij alle projecten het gewenste rendement behaald. Interim Perspective zorgt ervoor - samen met u - dat het optimale resultaat wél wordt gerealiseerd.

Zo pakken we dat aan

Medewerkers en management zijn het kapitaal van uw onderneming; zij hebben de kennis, ieder vanuit zijn eigen discipline. Interim Perspective brengt vanuit de verschillende gezichtspunten, hierin overzicht aan en analyseert dit samen met u. Wij zorgen voor benodigde creativiteit en structuur bij het inventariseren en het maken van een keuze uit de (strategische) opties. Daarnaast brengen wij door een gedegen studie de haalbaarheid in kaart voordat het (veranderings)proces in gang wordt gezet.

Implementatie met visie

Na een gedegen advies kiezen we - in goed overleg met u als klant - voor een nieuwe aanpak en start het gekozen traject. Al naar gelang uw wens, kan de implementatie onder verantwoordelijkheid van Interim Perspective worden afgerond of intern worden overgedragen. Ongeacht uw keuze, wij blijven betrokken om de benodigde continuïteit te waarborgen.

Lean Six Sigma

Interim Perspective hanteert bewezen methodieken om resultaat van organisaties continu te verbeteren.

Meer lezen

Management Coaching

Als manager in het bedrijfsleven word je geacht met visie en daadkracht je afdeling te leiden. Je ambieert een team dat goed en efficiënt samenwerkt. Maar hoe haal je het beste uit medewerkers? 

Meer lezen

Management Consultancy

Bij Interim Perspective kun je terecht voor organisatieadvies of business consulting. Voor elke vraag hebben we een passende oplossing.

Meer lezen
+31 6 5331 5906

contact@interim-perspective.nl